hero

Optimale kwaliteit

Kaas-Pack Holland werkt met een elektronisch systeem dat alle bedrijfsprocessen nauwkeurig aanstuurt en controleert. Track-and-trace is hierbij een vereiste, en dit zorgt voor de borging van onze afspraken en kwaliteitsnormen.

Wij produceren pas nadat wij van u een order hebben ontvangen. Dit om een optimale kwaliteit en versheid te garanderen. Belangrijker is nog dat wij garanderen dat uw order altijd op dezelfde wijze wordt geproduceerd zodat uw order conform uw verwachtingen wordt uitgeleverd. Voor de levering van uw bestelling maken wij gebruik van gespecialiseerde en gecertificeerde transportbedrijven. Hierdoor leveren wij uw producten in heel Europa in circa vijf werkdagen. Uiteraard zijn deze transportvoertuigen allemaal uitgerust met koelsystemen (0 tot 7°C), zodat optimale kwaliteit en houdbaarheid gegarandeerd zijn.

 

 

Leer ons kennen

Kaas is een alledaags product. Wij maken van dat alledaagse iets waar u blij van wordt! Als vanzelfsprekend maar nooit gewoon. Met deze filosofie staat een goed contact met onze klant centraal. Met een open en kritisch scherpe blik maken wij onze producten en dienstverlening steeds beter. Als u vragen of suggesties heeft, dan horen we die graag!

                                                                                 TEAM KAAS-PACK