hero

Wij leveren aandacht en zorg voor uw product

Kaas-Pack Holland is een onafhankelijk familiebedrijf met familiaire waarden en liefde voor kaas. Wij ondernemen met hart, verstand en aandacht. Bij Kaas-Pack denken we verder dan alleen in efficiëntie en cijfers. We hechten waarde aan duurzame relaties, zowel met onze medewerkers, leveranciers en uiteraard met onze klanten. “Als een relatie lang duurt ben je in staat om iets moois te bouwen!”
 
We zijn trots op onze medewerkers, die dagelijks met interesse, toewijding en zorg uw en ons product leveren. Voor hen creëren wij de juiste omstandigheden en vinden het belangrijk dat zij elke dag met plezier, een bijdrage leveren aan de groei van dit mooie familiebedrijf.

Uw product krijgt van ons de aandacht die het verdient.

 

 

Kwaliteit tot in de kleinste details

De kaasproducten van Kaas-Pack Holland voldoen aan de strengste internationale kwaliteits- en veiligheidseisen. Die passen bij de waarden en principes van het familiebedrijf: goede en betrouwbare kaas voor een eerlijke prijs, met toegevoegde waarde voor de klant. De medewerkers van Kaas-Pack Holland zijn zich bewust van hun taak en verantwoordelijkheid om een goed product te leveren. Dat is immers het visitekaartje van het bedrijf. Vanaf de inkoop van een uitstekend basisproduct tot de levering van een maatwerkproduct dat voldoet aan alle wensen en eisen van de klant. Volgens afspraak en precies op tijd. Onze certificeringen:
 

BIO-certificaat

BRC-certificaat

Grated Cheese Quality Controlled

Halal-certificaat

IFS-certificaat

VLOG Gentechnik Certificate & VLOG Gentechnik Brochure

Weidegang-certificaat

hero

Mens, omgeving en product

We investeren continu in onze mensen en in de omgeving waarin zij aan ons product werken. Het is ons uitgangspunt om met ons hart en verstand te ondernemen. De basis voor prettig zaken doen gaat verder dan het leveren van een goed product. Wij hebben de overtuiging dat alles moet kloppen en voor iedereen.


Kaas-Pack besteedt continu aandacht aan kwaliteit. Dat komt tot uiting in onze protocollen en investeringen in een brede inzet op kwaliteit. Ook de omgeving waarin we werken en leven is voor ons belangrijk, we werken zoveel mogelijk met verantwoorde producten en binnen duurzame processen waarin we verspilling efficiënt tegengaan. Wij geloven dat al deze zaken bijdragen aan een betere toekomst, een kwalitatief hoogwaardig product en een duurzame relatie.