hero

Kaas-Pack Holland, de partner die uw branche kent

Elke branche is uniek en stelt zijn eigen voorwaarden: van producteigenschappen tot eenheden en van verpakkingen tot logistieke wensen. Kaas-Pack begrijpt die dynamiek. Wij leveren sinds 1993 aan de voedingsmiddelenindustrie en foodservice door heel Europa.

Door een unieke combinatie van ambachtelijke kennis en moderne technologie worden de kaasproducten van Kaas-Pack Holland afgestemd op de wensen en het productieproces van verschillende grootverbruikers in heel Europa.

U kunt rekenen op onze continuïteit, specialistische kennis en vaardigheden.

Verpakkingen en condities

Om uw kaas gegarandeerd vers te houden, besteedt Kaas-Pack veel zorg aan de verpakking. Alle verwerkte kaas komt in een zuurstofarme gasverpakking, waardoor het tot minimaal 63 dagen na productie houdbaar is. Deze verpakking kan overeenkomstig uw wensen worden aangepast. Het etiket kan bijvoorbeeld worden voorzien van uw logo, barcode, artikelnummer maar ook een compleet afwijkende vorm behoort tot de mogelijkheden.

Ook transporteenheden kunnen worden aangepast aan uw wensen. Uw producten kunnen bijvoorbeeld geleverd worden in plastic kratten, (pallet)dozen, technifills, op H1-pallets, blok of Euro-pallets op een wijze die het beste aansluit op uw wensen.

De gespecialiseerde medewerkers van Kaas-Pack denken graag met u mee, zodat verpakking en transporteenheden afgestemd worden op uw proces.

 

Uw product,
onze rasp, plakjes, blokjes of specials

Wij houden van kaas. En van de eindeloze toepassingen die ermee mogelijk zijn. Door een ruime kennis van producteigenschappen en jarenlange ervaring in toepassingen kunnen onze kenners u gedegen adviseren op het gebied van smaak, grootte, kleur, smelteigenschappen, samenstelling en verpakkingen.

Albert Koekoek
Albert Koekoek Managing Director Over Albert Koekoek >
Erik Koekoek
Erik Koekoek Managing Director Over Erik Koekoek >
Leo Smit
Leo Smit International Sales Manager Over Leo Smit >
Steven Geurtsen
Steven Geurtsen International Sales Manager Over Steven Geurtsen >
Erwan Le Pelvé
Erwan Le Pelvé International Sales Manager Over Erwan Le Pelvé >

Leer ons kennen

Kaas is een alledaags product. Wij maken van dat alledaagse iets waar u blij van wordt! Als vanzelfsprekend maar nooit gewoon. Met deze filosofie staat een goed contact met onze klant centraal. Met een open en kritisch scherpe blik maken wij onze producten en dienstverlening steeds beter. Als u vragen of suggesties heeft, dan horen we die graag!

                                                                                 TEAM KAAS-PACK