hero

VLOG-Ohne Gentechnik

18 oktober 2019
VLOG-Ohne Gentechnik

Op zestien oktober 2019 ontvingen wij opnieuw de VLOG-certificering. De vraag naar GGO-vrije voedingsmiddelen, waaronder zuivelproducten, neemt in Duitsland snel toe. Als gevolg hiervan eist de Duitse detailhandel dat Nederlandse zuivelbedrijven zuivelproducten leveren die aan de criteria voldoen en VLOG-gecertificeerd zijn. VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik/Vereniging van Levensmiddelen Zonder Genetische Modificatie) is de Duitse vereniging die verantwoordelijk is voor de VLOG-standaard en de uitgifte van het 'Ohne Gentechnik' label. Daarnaast willen zij de consument informeren over GGO's in levensmiddelen.

De VLOG-certificering richt zich op de gehele keten, van de voedselstroom, de melkveehouderij, het transport, de verwerking van de melk tot de winkelschappen. Het doel is om voedingsmiddelen te produceren zonder gebruik te maken van genetisch gemodificeerde organismen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Ohne Gentechnik Brochure

 

Bezoek ons op de Anuga!

25 september 2019
Bezoek ons op de Anuga!

De voorbereidingen voor de Anuga in Keulen zijn in volle gang!

We geven u graag alvast een voorproefje van onze stand. Wat vindt u ervan? 

Tot ziens op de Anuga, Hall 10.1 Stand B71.

 

Kaas-Pack Holland op Anuga 2019

27 augustus 2019
Kaas-Pack Holland op Anuga 2019

Anuga 2019

Kaas-Pack Holland BV staat dit jaar weer op de Anuga in Keulen. Wij nodigen u van harte uit voor een kopje koffie op onze stand in hal 10. 

Albert Koekoek, Leo Smit, Erwan Le Pelvé & Esther van Loo

 

De tweede Kaas-Pack vrachtwagen rijdt rond!

2 augustus 2019
De tweede Kaas-Pack vrachtwagen rijdt rond!

Sinds een tijdje rijdt er een vrachtwagen met de vernieuwde Kaas-Packbedrukking rond. Ons beeldmerk Cheese the day! is nu ook zichtbaar op de Europese wegen. 

Heeft u de vrachtwagen al gespot?

Bezoek ons! CFIA Rennes 2019, France

12 maart 2019
Bezoek ons! CFIA Rennes 2019, France

 

Wij zijn er klaar voor! We verwelkomen u graag op de CFIA in Rennes France, 12 t/m 14 maart 2019.

U vindt ons in Hall 4, stand D18. 

Onze sales manager Erwan Le Pelvé praat u met plezier bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kaas en de verschillende toepassingen hiervan binnen de foodindustrie en -service. We hopen u te ontmoeten! 

Cheese the Day!

20 februari 2019
Cheese the Day!

De lancering van onze nieuwe website begin vorig jaar was het eerste hoofdstuk van een groot project binnen Kaas-Pack. Naast het ontwikkelen van de website hebben we, zoals dat gaat bij dit soort trajecten, veel nagedacht over onze waarden, producten en dienstverlening. Kenmerkend voor ons als Kaas-Pack is de manier waarop wij ons werk willen doen, namelijk met plezier en toewijding. Dit zijn zogenaamde ‘soft values’, maar wel waarden die hun uitwerking hebben in het gehele proces. Om dit ook uit te stralen met onze producten hebben we een beeldmerk ontwikkeld: Cheese the Day! Een sympathieke groet naar onze afnemers. Hiermee geven we graag een stukje van ons enthousiasme door.

Een belangrijk aspect van ons product is de verpakking. Deze dient de kaas te beschermen en bij te dragen aan een betere verwerkbaarheid binnen uw processen. Om dit te optimaliseren hebben we uiteenlopende testen gedaan met de verschillende verpakkingsvormen, dozen en palletbeladingen.

Om de optimalisering van onze verpakkingen zichtbaar te maken voor al onze afnemers, hebben we nieuwe etiketten, folie en dozen laten maken met daarop ons Cheese the Day! beeldmerk. We zijn blij deze nieuwe look aan u te kunnen presenteren. Voor u een stukje herkenbaarheid en een kwaliteitsgarantie voor een goed, eerlijk en mooi product. We hopen dat u onze producten verwerkt met net zoveel enthousiasme als dat wij deze voor u geproduceerd hebben!

 

Kaas. Een alledaags, smakelijk product met vele toepassingen.

Bij Kaas-Pack maken we van dat alledaagse graag iets waar je blij van wordt.

CFIA Rennes 2019, France

3 december 2018
CFIA Rennes 2019, France

Kaas-Pack Holland is aanwezig op de CFIA in Rennes, Frankrijk op 12, 13 en 14 maart 2019.

We zien u graag op onze stand in Hall 4, stand D18. 

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze sales manager Erwan Le Pelvé

VLOG-Ohne Gentechnik

20 december 2017
VLOG-Ohne Gentechnik

We have recently obtained the VLOG certification. Demand for GMO-free food / dairy products is rapidly increasing in Germany. As a result, German Retail demands that Dutch dairy companies supply dairy products that meet the criteria and are VLOG certified. VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik/Association of Food without Genetic Engineering) is the German association responsible for the VLOG standard and the issue of the ‘Ohne Gentechnik’ label. In addition, they aim to inform consumers about GMOs in food.

VLOG certification focuses on the entire chain, from feedstream, dairy farms, transport, dairy processing to shop shelves. The goal is to produce foods without the use of genetically modified organisms. For further information, please contact us by phone.

VLOG Gentechnik Brochure