Bel 0031 (0)528 26 82 46

Over Kaas-Pack Holland

Kaas-Pack Holland is een familiebedrijf met een horizontale, slagvaardige structuur en een open, actieve organisatiecultuur. De dagelijkse leiding van Kaas-Pack Holland is in handen van de broers Albert en Erik Koekoek. Erik Koekoek is verantwoordelijk voor Operations & Inkoop en Albert Koekoek is verantwoordelijk voor Commercie en Financiën.

De oorsprong van Kaas-Pack Holland ligt in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Henk Koekoek verkocht kaas en andere zuivelproducten op weekmarkten en ging, op verzoek van een fabrikant van diepvriesmaaltijden, ook kaas raspen. Dit deed hij eerst handmatig, maar later schafte hij een raspmachine aan. In 1993 ging Koekoek samenwerken met Cor Liberg en werd Kaas-Pack Holland BV opgericht. Het bedrijf richtte zich toen alleen nog op Nederland en Duitsland.

Al gauw werd de afzetmarkt groter en breidde Kaas-Pack Holland zich uit naar onder andere Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Ierland en later ook Hongarije en Slovenië. Tegenwoordig levert Kaas-Pack Holland in veel landen binnen Europa, van IJsland tot Cyprus.

Kaas-Pack Holland is uitgegroeid tot een gespecialiseerd kaasverwerkingsbedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Door een unieke combinatie van ambachtelijke kennis en moderne technologie worden de kaasproducten van Kaas-Pack Holland afgestemd op de wensen en het productieproces van de verschillende afnemers in heel Europa.

 

Custom made cheese, ontwikkeld in nauwe samenwerking met uw organisatie.