Bel 0031 (0)528 26 82 46

Altijd kwaliteit

De kaasproducten van Kaas-Pack Holland voldoen aan de strengste internationale kwaliteits- en veiligheidseisen. Dat past bij de waarden en principes van het familiebedrijf: goede en betrouwbare kaas voor een eerlijke prijs, met toegevoegde waarde voor de klant. De medewerkers van Kaas-Pack Holland zijn zich bewust van hun taak en verantwoordelijkheid om een goed product te leveren. Dat is immers het belangrijkste visitekaartje van het bedrijf. Vanaf de inkoop van een uitstekend basisproduct tot de levering van een maatwerkproduct dat voldoet aan alle wensen en eisen van de klant. Precies op tijd en volgens afspraak.
Kaas-Pack Holland beschikt over een uniek, elektronisch systeem dat het complete productieproces nauwkeurig controleert. Met dit track- en tracesysteem garanderen wij de hoogste kwaliteitsnormen.


Wij produceren pas als wij van u een order hebben ontvangen, dit om een optimale kwaliteit en versheid te garanderen. Belangrijker is nog dat wij garanderen dat uw order altijd op dezelfde wijze wordt geproduceerd zodat uw order conform uw verwachtingen wordt uitgeleverd. Voor de levering van uw bestelling maken wij gebruik van gespecialiseerde en gecertificeerde transportbedrijven. Hierdoor leveren wij uw producten in heel Europa binnen 5 werkdagen. De transportvoertuigen zijn allemaal uitgerust met koelsystemen (0 tot 7°), zodat optimale kwaliteit en houdbaarheid gegarandeerd zijn.

 

cretificeringen_2015

 

 

ask